Gratis parkeren
100% Kilometervrij
24/7 Voertuig inleveren
Pechhulp Europa
Boek nu en betaal op locatie

Wat te doen bij pech?

U wilt er natuurlijk liever niet aan denken, maar toch kan het gebeuren dat u tijdens de huurperiode pech krijgt of zelfs schade aan het huurvoertuig. Hier leest u direct wat ik moet doen in het geval van pech of schade. Hierbij verschilt het waar u zich op dat moment bevindt, is dit in Nederland of in het buitenland binnen Europa.

U bevindt zich in Nederland

Indien u pech krijgt binnen Nederland dan kunt u ons bereiken door te bellen naar 088-1121234. Wij zullen vervolgens als alarmcentrale direct aan de slag gaan om u van hulp te voorzien. 

Staat u langs de snelweg in het buitenland?

Wanneer u met pech langs de snelweg in het buitenland staat kunt u bellen met het AA-team Nederland en Europa +3188-1121234. U krijgt direct een centralist van de alarmcentrale van het AA-Team aan de lijn, die u verder helpt. Als uw hulp onderweg is dient u ook ons bedrijf (+31 172 200150) of via de mail info@kilometervrij.nl van de pech op hoogte te stellen en of de hulp al onderweg is.

Het kan soms voorkomen dat het voertuig niet binnen 48 uur in de garage gemaakt kan worden, in dit geval heeft u recht op vervangend vervoer.  Eventuele hotel en overige kosten dient u te declareren bij uw reisverzekering. Let er dus op, als u naar het buitenland gaat, dat u een reisverzekering heeft afgesloten! 
Daarnaast raden wij altijd aan om een creditcard in bezit te hebben. Bij vervangen vervoer wordt dit vaak als bord gevraagd. 

Staat u bij uw verblijfplaats in het buitenland? 

Wanneer u bij uw verblijfplaats staat en pech krijgt, probeert u dan zelf eerst een lokale garage in te schakelen om het probleem te verhelpen. Indien dit niet lukt kunt u bellen met het AA-team Nederland en Europa via +3188-1121234. 
De gemaakte kosten dienen zelf betaald te worden. Deze kosten kunt u na afloop wel bij ons declareren. 
Kosten die wij moeten maken als u pech heeft door uw eigen toedoen (verkeerd getankt, sleutel in de auto etc.) zullen wij wel op u verhalen. 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op! 

  • Gratis parkeren
  • 100% Kilometervrij
  • 24/7 Voertuig inleveren
  • Pechhulp Europa
  • Boek nu en betaal op locatie
wat te doen bij pech?

Kilometervrij.nl

Bij Kilometervrij.nl rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa. Hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt.

Gratis annuleren tot 48 uur van te voren

Kilometervrij.nl is onderdeel van:

Contact

Van der Laan Shortlease B.V.

Transportweg 18

2421 LS Nieuwkoop

Nederland

Routebeschrijving

BTW nr. 007319952B01

KvK nr. 71385665

Betaalmethodes

Gerealiseerd door STRIXI