Gratis parkeren
100% Kilometervrij
24/7 Voertuig inleveren
Pechhulp Europa
Boek nu en betaal op locatie

Verhuisbus huren

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar een busje waar u gemakkelijk alle spullen in kan vervoeren? Voor het huren van een verhuisbus bent u bij Kilometervrij.nl aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid wagenpark voor u klaarstaan, waar u altijd een busje vindt welke bij uw wensen past. Van verhuisbusjes met of zonder laadkleppen! Wij vertellen u graag meer over het verhuizen met Kilometervrij.nl. Wilt u direct meer weten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

ZORGELOOS VERHUIZEN MET KILOMETERVRIJ.NL 

Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen, daarom wilt Kilometervrij.nl het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Zo bieden wij verschillende verhuispakketten aan, deze kunnen worden toegevoegd bij het huren van de verhuiswagen.

  • Verhuispakket 1 (+ € 7,- p.d.): Steekwagen, 2 spanbanden en 2 dekens
  • Verhuispakket 2 (+ € 12,- p.d.): Accessoires kiezen, traploper- steekwagen, 4 spanbanden en 4 dekens

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om accessoires los toe te voegen tijdens het huren van een verhuisbus. Hierbij kunt u denken aan een hondje, een traploper, een motorstandaard, een rijplaat, spanbanden, verhuisdekens of een steekwagen. De opties zijn bij het reserveren gemakkelijk toe te voegen. Wilt u meer weten over de verschillende opties of de verhuispakketten? Neem gerust contact met ons op. 

Bij Kilometervrij.nl bent u niet gebonden aan een vaste locatie, u kunt onze busjes door heel Nederland huren. En het mooie? U rijdt ook nog eens helemaal kilometervrij! Hoe meer kilometers u rijdt, hoe voordeliger het wordt. Wij staan graag voor u klaar voor het verhuren van busjes in onder andere Nieuwkoop, Utrecht, Amstelveen en Amsterdam. 

MEER WETEN OVER HET HUREN VAN EEN VERHUISBUS? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over het huren van een busje voor tijdens het verhuizen? Of wilt u meer weten over het huren van een vakantiebusje of personenauto? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op de website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Direct een busje reserveren? Dit kan via onze website!

DE VOORDELEN VAN KILOMETERVRIJ.NL OP EEN RIJTJE:

  • Gratis parkeren
  • 100% Kilometervrij
  • 24/7 Voertuig inleveren
  • Pechhulp Europa
  • Boek nu en betaal op locatie
Verhuisbus huren

Kilometervrij.nl

Bij Kilometervrij.nl rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa. Hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt.

Gratis annuleren tot 48 uur van te voren

Kilometervrij.nl is onderdeel van:

Contact

Van der Laan Shortlease B.V.

Transportweg 18

2421 LS Nieuwkoop

Nederland

Routebeschrijving

BTW nr. 007319952B01

KvK nr. 71385665

Betaalmethodes

Gerealiseerd door STRIXI