Gratis parkeren
100% Kilometervrij
24/7 Voertuig inleveren
Pechhulp Europa
Boek nu en betaal op locatie

Vakantiebusje huren Amsterdam

De wintersport staat voor de deur! Ben jij al helemaal klaar voor de reis? Of ben je nog op zoek naar een geschikt vakantiebusje om mee te reizen? Voor het huren van een vakantiebusje in omgeving Amsterdam ben je bij Kilometervrij.nl aan het juiste adres. En dat nu ook nog eens extra voordelig! Bij ons bent u verzekerd van luxe en comfortabele busjes, zodat u onbezorgd kunt afreizen naar de Franse, Oostenrijkse, Zwitserse of Italiaanse skigebieden! Wilt u direct meer weten over het huren van een busje? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

ONBEZORGD OP REIS

Het huren van een vakantiebusje bij Kilometervrij.nl is gemakkelijk en snel geregeld, zo kunt u snel gaan genieten van de vakantie. Het E - Family busje is geschikt voor 9 personen en beschikt over 4 deuren. Daarnaast rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa, dit betekent hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt. Bij Kilometervrij.nl maken we het u het liefst zo gemakkelijk mogelijk, daarom bieden wij ook de mogelijkheid aan om sneeuwkettingen toe te voegen aan uw huurbusje. Hierdoor hoeft u niet nog op zoek te gaan naar de geschikte bandenmaat! Het toevoegen van sneeuwkettingen kan gemakkelijk tijdens het reserveren van het vakantiebusje. 

PROFITEER VAN ONZE WINTERSPORTACTIE

Je huurt nu 10 dagen een 9-persoonsbus voor slechts € 899. Profiteer en bespaar honderden euro's! 
De winteractie loopt t/m 01-03-2023. Borg/eigen risico € 350,- Inclusief ANWB pechverzekering. Meer weten over de wintersportactie? Wij vertellen het u natuurlijk graag. 

MEER WETEN OVER HET HUREN VAN EEN VAKANTIEBUSJE IN REGIO AMSTERDAM? NEEM CONTACT OP

Heeft u nog vragen over het huren van een vakantiebusje in Amsterdam en omstreken? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook voor het huren in onder andere regio Amstelveen, Utrecht, Haarlem, Den Haag en Nieuwkoop bent u natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Reserveren van personenbusjes kan gemakkelijk via de website. U kunt ook altijd kijken of uw vraag tussen de veelgestelde vragen staat! 

DE VOORDELEN VAN KILOMETERVRIJ.NL OP EEN RIJTJE:

  • Gratis parkeren
  • 100% Kilometervrij
  • 24/7 Voertuig inleveren
  • Pechhulp Europa
  • Boek nu en betaal op locatie
Vakantiebusje huren Amsterdam

Kilometervrij.nl

Bij Kilometervrij.nl rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa. Hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt.

Gratis annuleren tot 48 uur van te voren

Kilometervrij.nl is onderdeel van:

Contact

Van der Laan Shortlease B.V.

Transportweg 18

2421 LS Nieuwkoop

Nederland

Routebeschrijving

BTW nr. 007319952B01

KvK nr. 71385665

Betaalmethodes

Gerealiseerd door STRIXI