Gratis parkeren
100% Kilometervrij
24/7 Voertuig inleveren
Pechhulp Europa
Boek nu en betaal op locatie

Busje met trekhaak huren

Wilt u binnenkort een busje huren met een trekhaak? Dan bent u bij Kilometervrij.nl aan het juiste adres. Indien u een bus met trekhaak nodig heeft, vragen wij u eerst om contact met ons op te nemen dit kan via het contactformulier op onze website. Zo kunnen we direct zien of we een huurbus beschikbaar hebben met een trekhaak.

MOEITELOOS VERHUIZEN

Door een bestelbus of verhuisbus met trekhaak te huren kunt u moeiteloos allerlei spullen van de ene plek naar de andere plek vervoeren, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing. Niks is erger dan erachter komen dat u vaker op en neer moet rijden dan gepland. Voorkom dit en huur een busje met trekhaak! Zo kunt u gemakkelijk een aanhanger koppelen en gaat het verhuizen een stuk sneller, waardoor u eerder kunt gaan genieten van de nieuwe woning. Niet alle huurbussen van Kilometervrij.nl beschikken over een trekhaak, wij vragen u dan ook altijd om eerst even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. 

WAAROM KILOMETERVRIJ.NL? 

Bij ons bent u verzekerd van luxe, comfortabele en betrouwbare busjes die het verhuizen een stuk gemakkelijker maken. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om diverse verhuispakketten of hulpmiddelen voor de verhuizing toe te voegen aan de reservering. Met onze busjes rijdt u 100% kilometervrij door heel Nederland! Bij Kilometervrij.nl bent u aan het juiste adres voor personenbusjes, verhuisbusjes, vakantiebusjes, bestelbussen en personenauto's

MEER WETEN OVER HET HUREN VAN EEN BUSJE MET TREKHAAK? NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over het huren van een bestelbus met trekhaak of wilt u weten of wij een busje met trekhaak beschikbaar hebben op de door uw gewenste datum? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. 

DE VOORDELEN VAN KILOMETERVRIJ.NL OP EEN RIJTJE:

  • Gratis parkeren
  • 100% Kilometervrij
  • 24/7 Voertuig inleveren
  • Pechhulp Europa
  • Boek nu en betaal op locatie
Busje met trekhaak huren

Kilometervrij.nl

Bij Kilometervrij.nl rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa. Hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt.

Gratis annuleren tot 48 uur van te voren

Kilometervrij.nl is onderdeel van:

Contact

Van der Laan Shortlease B.V.

Transportweg 18

2421 LS Nieuwkoop

Nederland

Routebeschrijving

BTW nr. 007319952B01

KvK nr. 71385665

Betaalmethodes

Gerealiseerd door STRIXI