Gratis parkeren
100% Kilometervrij
24/7 Voertuig inleveren
Pechhulp Europa
Boek nu en betaal op locatie

Busje huren Utrecht

Wilt u binnenkort een busje huren in regio Utrecht? Dan ben u bij Kilometervrij.nl aan het juiste adres. Wij verhuren busjes voor bijvoorbeeld vakanties, weekendtrips of verhuizingen. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbare busjes voor een scherpe prijs én dat ook nog eens kilometervrij! Wilt u direct meer weten over het huren van een busje in omgeving Utrecht? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

VERHUISWAGEN HUREN 

Gaat u binnenkort verhuizen en bent u nog op zoek naar een vervoersmiddel voor het verplaatsen van alle meubels en spullen. Kilometervrij.nl heeft een uitgebreid wagenpark voor u klaarstaan! Zo hebben wij diverse verhuisbusjes en verhuiswagens te huur met grote laadruimtes en zelfs een aantal busjes met laadkleppen. Daarnaast bieden wij verschillende verhuispakketten aan zodat u helemaal onbezorgd kunt verhuizen. Wilt u toch buiten de regio Utrecht het gehuurde busje gebruiken? Geen probleem! Bij Kilometervrij.nl huurt u zoals onze naam ook wel zal vermoeden de busjes kilometervrij. Meer weten over het huren van een verhuiswagen of verhuisbusje? 

PERSONENBUS HUREN

Naast de ideale busjes voor het verhuizen van zware meubels of andere spullen bieden wij ook personenbusjes aan. Zo kunt u een personenbusje huren in regio Utrecht voor bijvoorbeeld een vakantie of weekendtrip met familie of vrienden. U reist in een luxe, betrouwbare en comfortabele personenbus naar allerlei bestemmingen in Nederland en in het buitenland. Met de 24/7 pechhulp in Europa hoeft u zich nergens druk om te maken tijdens de reis. Wij vertellen u graag meer over wat te doen bij pech

Bij Kilometervrij.nl bent u verzekerd van heldere voorwaarden en afspraken, is er toch nog iets onduidelijk? Ga dan snel naar de veelgestelde vragen op onze website of neem gerust contact met ons op. 


MEER WETEN OVER HET HUREN VAN EEN BUSJE IN REGIO UTRECHT? NEEM CONTACT OP

Wilt u meer informatie over het huren van een busje in omgeving Utrecht of heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op of reserveer direct het voertuig via onze website. U kunt ook altijd het contactformulier op onze website invullen, wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. 

DE VOORDELEN VAN KILOMETERVRIJ.NL OP EEN RIJTJE:

  • Gratis parkeren
  • 100% Kilometervrij
  • 24/7 Voertuig inleveren
  • Pechhulp Europa
  • Boek nu en betaal op locatie
Busje huren Utrecht

Kilometervrij.nl

Bij Kilometervrij.nl rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa. Hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt.

Gratis annuleren tot 48 uur van te voren

Kilometervrij.nl is onderdeel van:

Contact

Van der Laan Shortlease B.V.

Transportweg 18

2421 LS Nieuwkoop

Nederland

Routebeschrijving

BTW nr. 007319952B01

KvK nr. 71385665

Betaalmethodes

Gerealiseerd door STRIXI