Gratis parkeren
100% Kilometervrij
24/7 Voertuig inleveren
Pechhulp Europa
Boek nu en betaal op locatie

Bestelauto met 3 zitplaatsen

Een busje huren om spullen zoals gereedschap in te vervoeren, zakelijk of voor een verhuizing? Dan bent u bij Kilometervrij.nl aan het juiste adres. Wij verhuren onder andere een bestelauto met 3 zitplaatsen zodat u niet alleen alle moeite hoeft te doen. Wij vertellen u graag meer over het huren van een voertuig bij Kilometervrij.nl. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

UITGEBREID WAGENPARK

Kilometervrij.nl beschikt over een uitgebreid wagenpark waardoor u altijd een busje vindt dat bij uw wensen past. Gaat u voor een bestelauto met 3 zitplaatsen of voor een bestelauto met laadklep? Ook hebben wij bestelbusjes met trekhaak beschikbaar, indien u een trekhaak op uw voertuig wenst vragen we u om contact met ons op te nemen. Zo kunnen wij direct controleren of er een voertuig met trekhaak beschikbaar is in de voor u gewenste periode. Onze busjes zijn ook uitermate geschikt als verhuisbusjes en verhuiswagens. Door de grote laadruimtes van de voertuigen wordt het verhuizen of vervoeren van spullen een stuk aangenamer. 

Wilt u het verhuizen nóg gemakkelijker maken? Bij Kilometervrij.nl is het mogelijk om verhuispakketten toe te voegen aan uw reservering.

  • Verhuispakket 1 (+ € 7,- p.d.): Steekwagen, 2 spanbanden en 2 dekens
  • Verhuispakket 2 (+ € 12,- p.d.): Accessoires kiezen, traploper- steekwagen, 4 spanbanden en 4 dekens

Naast het toevoegen van de complete pakketten is het ook mogelijk om accessoires los toe te voegen tijdens het reserveren van een bestelauto. 

MEER WETEN OVER EEN HUREN VAN EEN BESTELAUTO MET 3 ZITPLAATSEN? 

Wilt u meer informatie over het huren van een bestelauto met 3 zitplaatsen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 


Ook voor het huren van een personenbusje en personenauto bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons wagenpark

DE VOORDELEN VAN KILOMETERVRIJ.NL OP EEN RIJTJE: 

  • Gratis parkeren
  • 100% Kilometervrij
  • 24/7 Voertuig inleveren
  • Pechhulp Europa
  • Boek nu en betaal op locatie
bestelauto 3 zitplaatsen huren

Kilometervrij.nl

Bij Kilometervrij.nl rijdt u zonder kilometerkosten door heel Europa. Hoe meer kilometers u rijdt hoe voordeliger het voor u wordt.

Gratis annuleren tot 48 uur van te voren

Kilometervrij.nl is onderdeel van:

Contact

Van der Laan Shortlease B.V.

Transportweg 18

2421 LS Nieuwkoop

Nederland

Routebeschrijving

BTW nr. 007319952B01

KvK nr. 71385665

Betaalmethodes

Gerealiseerd door STRIXI